« καλή μέρα – Греція!»

ГРЕЦІЯ

« καλή μέρα – Греція!»

Львів Паралія Катерініг.ОлімпМетеорио.Корфу СалонікиЛьвів

13.06 -22.06.2023

1 день 

Виїзд зі Львова о 6:00.

7.00 виїзд зі Стрия (можливість підсадки в Стрию Мукачево, Берегово, Вілок), перетин кордону транзитний переїзд по території Румунії (Тімішара), Сербії, Північної Македонії. Нічний переїзд.

2 день 

приїзд в Грецію. Поселення в готель після 14. Вільний час.

Відпочинок на морі.

Паралія Катеріні – невелике курортне містечко на березі Егейського моря, яке є столицею грецької області Пієрія. Чисті піски, блакитні води і прекрасні морські мілини цієї місцевості, що тягнуться на кілька кілометрів, уже протягом багатьох років удостоюються блакитного прапора Євросоюзу. Нічліг

3 день 

Відпочинок на морі, факультативно пропонуємо екскурсію на г. Олімп (за додаткову оплату 15 євро).

 Гора Олімп-це «ціла Країна». Величні гори Олімпу ми будемо споглядати з оглядового майданчика, розташованого на висоті 940 м н.р.м. Ми відвідаємо монастир св. Діонісія Олімпійського. Це один з найстаріших монастирів, центр грецького православ’я та просвітництва. Ви дізнаєтеся про життя і подвиги св. Діонісія Олімпійського, ви зможете вшанувати мощі святого, а також у монастирі є ще частинки мощів: Лазаря, св. Мокрини та частинка Животворного Хреста Господнього.  Повернення в готель. Нічліг.

 4-6 День

Відпочинок на морі. Вільний час.

 Відпочиваючи на курорті можна активно провести час і зайнятися дайвінгом, снорлінгом та іншими водними видами спорту. Численні місцеві ресторани пропонують гостям курорту смачні страви грецької кухні. Приїжджаючи сюди, неодмінно спробуйте традиційну мусаку, пастиціо та грецький салат. Також не варто залишати без уваги смачні місцеві сири, що не залишають байдужим нікого з гурманів.

7 день 

Ранній виїзд на Метеори. Відвідування двох діючих  монастирів. Ігумениця

Метеори — один із найбільших монастирських комплексів у Греції, відомий, насамперед, своїм унікальним розташуванням на вершинах скель. Комплекс монастирів, другий за розміром після Афону. Скелі Метеори з’явились близько 60 млн років тому, коли замість рівнини у цій місцині було прадавнє море. Під дією геологічної сили води, вітру, під впливом перепадів температур поступово утворювались кремезні кам’яні «стовпи», що ніби зависли у повітрі. Паром на Корфу, поселення в готель. Нічліг.

8 день 

Сніданок. Виселення з готелю. Екскурсія по Керкірі.

Корфу (або Керкіра) — острів для Греції нетиповий. Його ще називають «італійським» островом Еллади. Острів вражає своєю мальовничістю. Навіть вперше ступив на Корфу паломник ніколи не заблукає, тому що досить вимовити заповітні слова «Agios Spiridonos», і будь-який житель, навіть дитина, покаже вам вулицю, на якій велично височіє кафедральний собор, де спочивають нетлінні мощі святителя Спиридона Триміфунтського. Дзвіницю собору видно звідусіль. Благодаттю Божою чесні мощі св. Спиридона збереглися нетлінними і, що особливо чудово, шкіра плоті його має звичайну для людського тіла м’якість.

Після обіду виїзд з острова. Переїзд до Салонік,  поселення в готель Ночівля.

9 день 

Сніданок пішохідна екскурсія по Салоніках.

Салоніки – красиве місто з приємною космополітичною атмосферою, в якому можна знайти безліч пам’яток старовини, помилуватися стародавніми візантійськими церквами, перерахованими як об’єкти Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, посидіти в затишних кафе і насолодитися традиційною грецькою кухнею.

Переїзд до України. 23:00 Орієнтовне повернення до Львова

10 день 

Переїзд до України. Прибуття в Україну. Пропонуємо Вам зупинитись в м. Берегове.

Берегове – відоме давніми традиціями вирощування винограду та виробництва вина та своїми термальними водами! Запрошуємо Вас відвідати басейни з термальними водами. Після такого довгого переїзду – купання в термальних водах дозволить Вам набратися сил для подальшої подорожі! За бажанням( та достатньою кількістю часу) після термалів – дегустація закарпатських вин в старовинних підвалах!!!

23:00 Орієнтовне повернення до Львова

Вартість туру 365Є

У вартість включено:

Додатково оплачується:

*Фірма не несе відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності. *Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. * Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *