Польща

На лижі в Закопане Рік 2023

  Львів – Закопане – Краків – Львів

02.01. -07.01

Закопане вважається найкращим польським гірськолижним курортом, його ще називають “зимова столиця” Польщі. Цей курорт розташований в 100 кілометрах від Кракова, у прекрасній котловині найвищих гір Польщі – Татр. Закопане знаходиться в міжгірській улоговині між горами Татрами і хребтом Губалувка на висоті 850 – 1120 м над рівнем моря.

1 день

22.00 – збір групи на зал. вокзалі м. Львів.

22-30 – виїзд зі Львова.

2 день

11.00 Приїзд в Закопане-найвідоміший зимовий курорт і туристичний центр Польщі, розташований у підніжжі польських Бескидів. Тут діють багатокілометрові лижні траси, кілька десятків гірськолижних витягів, ковзанки, трампліни.

 Розміщення в пансіонаті.

Обідовечеря.

Пропонуємо Вам прогулятися серцем містечка Закопане – по вулиці Крупувки, де зосереджене життя міста: ресторани, галереї,  магазинчики з сувенірами, дискотеки. Думаємо, що Вам сподобається!

Нічліг.

3 день

Сніданок.

Сьогодні ми їдемо кататись на лижах та санках на Поляну Шимашкову – це один з кращих сучасних гірськолижних комплексів в Закопане і взагалі Польщі. Він знаходиться на хребті Губалувка. Мрією новачка можна назвати 4-місний крісельний підйомник на відмінно підготовленому, легкому і просторому схилі. Паралельно працює сучасний 6-місний крісельний підйомник. Цей підйомник обладнаний вітрозахисними ковпаками, електронною системою і рухомою стрічкою посадкового перону. А хто стомився вже від гірських насолод, пропонуємо прогулятись по Крупувкам і відвідати регіональний ринок.

Повернення в готель.

Вечеря.  Нiчлiг

4 день

Сніданок. 

Виїзд в Бялку Татранську

Катання на лижах. Відвідування водного комплексу «Терма Баня»: новий термальний парк в якому і дорослий і дитина  відчує море задоволення Прайс за посиланням https://www.termybukovina.pl/ru/prajs-list-i-pravila-page-102918 Для бажаючих-катання на лижах (тут є 17 трас довжиною від 150 м до 1500 м. 

Повернення в пансіонат. Вечеря. Нічліг

5 день

Сніданок. Вільний день. Вільний день. Катання на лижах і санках.  Пропонуємо відвідати аквапарк розташований в самому сердці Закопане. Прайс за посиланням https://www.aquapark.zakopane.pl/pl/cenniki . Вечеря.  Нічліг.

6 день

Сніданок. Звільнення номерів. Переїзд у Краків. Групова оглядово-пішохідна екскурсія по старому Кракову і Королівському замку Вавель: Краків зберігає справжню польську самобутність, у ньому на кожному кроці – відображення насиченою подіями польської історії. Королівський замок на Вавелі, місце коронації польських королів – Кафедральний собор, торгові ряди Сукеніци; огляд одного з найстаріших і найпрестижніших навчальних закладів Європи – Ягелонського університету, а також Маріїнський  костел. Сюди дійсно варто приїхати!

Бажаючим пообідати в одному із ресторанів Кракова буде запропоновано нашим гідом меню та ціни в автобусі.

 Вільний час . Переїзд на Україну. Орієнтовне прибуття до Львова о 23-00 (залежить від перетину кордону)

Вартість туру: 245Є

Послуга "Знижки для організованих груп" від 10+ 1 безкоштовно(для туристів та агентів)

У вартість включено:

Додатково оплачується:

Фірма не відповідає за черги на кордоні, та  залишає за собою право змінювати порядок проведення екскурсій та інших заходів без зменшення загального обсягу послуг.