Термали в Угорщині

Угорщина

Тур «Безкоштовні термали в Угорщині»

Дата виїзду на 2021 рік: 10 – 11- 12.12, 17- 18 -19.12,

21- 22 – 23.12.

Маленьке місто Угорщини відоме , як “Ворота Берега” і розташоване на стику трьох річок Тиса, Самош і Карасна. Саме тут знаходиться оздоровчий комплекс з термальними басейнами “Сілва”, що протягом усього року вітає тих, хто має бажання поправити здоров’я, розслабитися і пройти курс лікування.

Безкоштовні термали в Угорщині

1 день

Виїзд зі Львова.

04.00 Виїзд зі Львова. Переїзд через кордон. Прибуття в містечко Вашарошнамень. Відпочинок на термалах «Szilva», ( безкоштовне перебування в термалах з 9.00-20.00) де термальна вода надходить з глибини 700 метрів. Температура 45с. В склад води входить карбонат лужного металу, водню, хлорід натрію і сульфат в великих кількостях. Розміщення готель

Термальній відпочинок у комплекс. Вільний час.і Нічліг.

2 день

Релаксуємо , відпочиваємо. Шопіг в TESCO , адже  невеликий торговий центр знаходиться поруч з термалами. І знову в терми прямо з номеру. Для бажаючи пропонуємо факультативну поїздку в Ніредьгазу (20 є.). Пропонуєм відвідати шопінг-центр Ніред-Плаза та найсучасніший на теренах східної Европи Nyiregyhaza Animal Park (вх.квиток-10є.) -http://www.sostozoo.hu , побаченим Ви будете приємно вражені. Повернення в Вашарошнемень . Нічліг.

3  день

 Ранішній релакс в термалах. О 13.00 повернення в Україну. 

ФАКУЛЬТАТИВО: пропонуємо відвідати дигустаційний зал виноробного підприємства “Чизай” м. Берегово. Тут Ви познайомитесь з традиційними закарпатськими винами, які унікальні за своїми смаковими якостями і займають гідне місце серед вин, вироблених у відомих виноробних регіонах світу.  А також відвідаєте виносховища, долучитесь до таїнства виробництва шляхетного напою і ознайомитесь з продукцією виноробного підприємства в спеціалізованому дегустаційному залі. На дегустації ( 180 грн.) подається 10 найменувань натуральних закарпатських вин Чизай, в тому числі легендарне марочне  десертне вино “Троянда Карпат”, відоме в усьому світі з середини минулого століття, і закуски для вина: сир, горішки, палички, родзинки. Дітям пропонується свіжовичавлений виноградний сік Чизай. А після дегустації відвідаєте музей виноградарства і виноробства, і фірмовий магазин Чизай з широким асортиментом вин. Орієнтовне прибуття до Львова  22.00.

пансіонат Szilva

пансіонат Winkler Ház

Hunor Hotel és Étterem

Вартість туру:

У вартість включено:

Додатково оплачується:

важливо: для відвідування термалів мати-гумові капці , рушник, шапочку для плавання в басейні , халат

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *