Рекламний тур Чорногорія-Албанія

«Тур Чорногорія-Албанія »

Тривалість туру: 04.06.2021 -13.06.2021

1 ДЕНЬ

Виїзд зі Львова. Транзитний переїзд по Румунії та Сербії.

2 ДЕНЬ

Прибуття до Чорногорії м. Будву. Поселення в готель. Відпочинок. Знайомство з містом. Будванська Рів’єра – знаменита  своїми розкішними піщаними пляжами, дивовижною середземноморською архітектурою і досить жвавим нічним життям Відмінно розвинена туристична інфраструктура: безліч кафе, ресторанів і магазинів вздовж всього узбережжя! Тут особливо популярні страви з риби й морепродуктів, а в якості сувенірів – пршут (копчена свинина), сири, оливкова олія, місцеве вино.

Вечеря. Нічліг.

3 ДЕНЬ

 

  Ранній сніданок. Починаємо працювати!

 Огляд об’єктів на курортах – Петровац, Святий Стефан, Пржно, Рафаїловичі, Бечічі.(перелік обїєктів видається на вимогу) Повернення в Будву. Вечеря. Вільний час. Нічліг.

4 ДЕНЬ

Сніданок. Огляд об’єктів у Будві.

   Виїзд в Котор о 15 годині. Це місто- внесено до списку ЮНЕСКО. У дуже гарному вигляді збережене донині та приваблює своєю красою й атмосферністю. Символ міста – собор Святого Трифона, в якому знаходяться фрески XIV століття та ризниця з роботами венеціанських та которських ювелірів. Театр Наполеона, церкви – святої Анни, святого Луки та святої Марії – це все можна побачити гуляючи вузенькими вуличками міста.  Переїзд на півострів Луштиця в с. Забрдже, яке знаходиться на висоті 250 м над рівнем моря. Тут ви побуваєте у справжньому раю, де можна по-справжньому розслабитися і відпочити. Ви побачите плантації оливкових дерев, гранати, мандарини; ознайомитесь із процесом виготовлення оливкової олії. І все це Вас чекає у домі-музеї Петра-Пера Стойковича. Смачна вечеря, Чорногорська ракія, вино-власного виробництва – Вам гарантовано!!!

  Повернення в Будву. Нічліг.

5 ДЕНЬ

Сніданок. Виїзд до Албанії. По дорозі відвідаємо  ще один курорт у Чорногорії – Чань.

  Чань – це невелика бухта Барської Рив’єри. Найцікавіше тут- перлинний пляж з піску і гальки. Ще один плюс – евкаліпти і кипариси, що ростуть практично біля самого берега, ну і звичайно – ТИША!

Виїзд на кордон Чорногорії та Албанії який проходить вздовж озера – Скадарське! Воно має статус національного парку. Скадарське озеро відоме своєю неповторною красою, багатою флорою та фауною.З Албанської сторони – озеро називається ШКОДЕР

  Знайомство з шалено красивою балканською казкою на ім’я Албанія, ми почнемо з прекрасного міста Шкодер. Шкодер – одне з найдавніших міст Албанії на березі Скадарського озера, з багатою історико-культурною спадщиною, це живописні «ворота до Албанських Альп» на злитті річок Буна і Дрін на південному березі Скадарського озера, Над містом на скелястому пагорбі височіє фортеця-замок Розафа,  а старовинний центр Шкодера – це надбання народів і культур, які від IV століття розбудовували місто: собор Святого Стефана з Туринською плащаницею, площа Матері Терези, Свинцева мечеть і турецький хамам, вузькі провулки з високими кам’яними огорожами-стінами і воротами в них, колоритні кафе й ресторани з національною кухнею та повсюдні велосипеди, через які Шкодер ще називають «містом велосипедистів». 

 Прогуляємось до Дурреса. Головна родзинка курорту-пляж, який тягнеться на 15 кілометрів від міста, вдовж моря, який потопає у вирі хвойного лісу. Його як курорт ми сміливо можемо рекомендувати як ідеальне місце для спокійного сімейного відпочинку з дітьми. Вода тут дуже тепла, берегова зона широка, море мілке. Незважаючи на те, що Дуррес вважається найпопулярнішим курортом в країні, наплив туристів тут помірний, тому страждати від настирливого натовпу навряд чи доведеться. Портове і курортне місто Дуррес – одне з найстаріших в Албанії, ровесник стародавнього Рима. Тут досі зберігся римський амфітеатр із ІІ ст. н.е., де билися легіони Юлія Цезаря і Помпея, прикрашена красивою мозаїкою і фресками каплиця на його території, візантійський форум і ротонда, замок із V ст., фортифікаційні стіни і збудована колись венеційцями – кругла вежа, а сьогодні – затишне молодіжне кафе, споруджена в 1503 році на руїнах християнської базиліки мечеть Фатіх.

Розміщення в готелі. Відпочинок на морі. Вечеря. Нічліг.

6 ДЕНЬ

Сніданок. Виїзд до Вльори-перлини Адріатики, яка розташована на стику двох морів.  Знайомтеся, перша столиця Албанії,яка стоїть на двох морях:Адріатичного та Іонічного! Курорт оточений садами і оливковими гаями, які дозволяють відчути неповторну чарівність, красу Албанської Рів’єри.

 Знайомство з готелями курорту.

18.00 Повернення до Дуреса. Нічліг.

7 ДЕНЬ

Сніданок. Огляд готелів відпочинкової зони Дуресса. (Перелік об’єктів видається на вимогу).

Відпочинок на морі. Вечеря. Нічліг.

8 ДЕНЬ

Сніданок.  Продовжуємо мандрувати  Албанією. По дорозі до міста Поградець ми відвідаємо її столицю- Тірану.     

  Сьогоднішня Тірана – це хаотичний коктейль зі старовинних будинків османської епохи, монументальних споруд комуністичного часу, сучасних муралів та кольорових яскравих фасадів, скляних свічок хмарочосів, оригінальних готелів і великих торгових центрів. Про давні часи в старому місті нагадують кам’яні турецькі мости, годинникова вежа на пішохідній площі Скандербега, мечеть Ехтем Бей і колоритний східний базар, на якому гостинні веселі албанці пожартують, порадять, підберуть оригінальні сувеніри, побажають щастя і запросять частіше приїжджати до Тірани.

 Переїзд до Поградця. Цей курорт – один з найкрасивіших у країни. Він розташовується на відстані 140 кілометрах від Тірани на кордоні з Македонією. Це місто в південно-східній Албанії, розташований на березі одного з 4-ох найглибших озер Європи- перлини Балкан – Охридського озера.

  Це озеро – найглибше і древнє озеро на Балканському півострові, одна з головних визначних пам’яток країни. Охридське озеро було включено в список об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Відпочинок на озері.

Розміщення в готелі. Вечеря. Нічліг.

9 ДЕНЬ

Сніданок. Виселення з готелю 10.00

Транзит по території Македонії, Сербії, Румунії.

10 ДЕНЬ

Перетин Українського кордону. Пропонуємо Вам зупинитись в м.Берегове.

  Воно  розкинулось на берегах річки Верке, біля підніжжя гір, схили яких зайняті виноградниками. Берегове – відоме давніми традиціями вирощування винограду та виробництва вина та своїми термальними водами! Запрошуємо Вас відвідати басейни з термальними водами. Після такого довгого переїзду – купання в термальних водах дозволить Вам набратися сил для подальшої подорожі! Ну і обов’язково після термалів – Дегустація закарпатських вин в старовинних підвалах!!!

Орієнтовне прибуття до Львова – 21.00

До нових зустрічей!!!

ВАРТІСТЬ ТУРУ З ОСОБИ ДЛЯ АГЕНТІВ 8500 грн, ДЛЯ ТУРИСТІВ 9860 грн

У вартість включено:

Додатково оплачується:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *