Різдвяні розваги в Карпатах

Різдвяні розваги в Карпатах

Дати туру 04.01-08.01.2022 (5 днів/4 ночі)

1 день

 

Збір групи на ж/д вокзалі Львів та виїзд в Славське. Знайомство з Карпатами розпочнемо з одного з найкрасивіших в Україні місць – середньовічної наскельної фортеці ХІІІ—ХVІ століть Тустані. Тустань була митним пунктом на важливому соляному шляху, що вів з Дрогобича на Закарпаття та до Західної Європи.
Сама назава “тустань” значить “тут стань та сплати мито”.
Сьогодні “Тустань” – це державний історико-культурний заповідник, розташований в в Національному природному парку “Сколівські Бескиди”. Тустань був важливим стратегічним пунктом і входив у єдину систему Карпатської лінії оборони південно-західних кордонів Київської Русі, а потім Галицько-Волинського князівства. Це унікальна пам’ятка давньоруської архітектури не тільки в Україні а й у всьому світі!
У підніжжі скель можна скуштувтати бойківської кухні.
Славське – відомий та популярний гірськолижний курорт Карпат, куди приїздять за емоціями та адреналіном тисячі туристів. Саме тут проходять тренування національної збірної України з лижних видів спорту. Поселення в готель. Вечеря. Вільний час. Любителі активного відпочинку відразу можуть ознайомитись з підйомниками та обрати собі гірськолижне спорядження або можна просто прогулятись Славським.
Нічліг.

2 -3- 4 день

2-4 день. Сніданок. Вільний час. Селище Славське розташоване глибоко в Українських Карпатах за 28 км від м. Сколе, в мальовничій долині річки Опір, серед покритих лісами та полонинами хребтів Бескидів та Горганів на схилах гір Тростяна, Ільзи, Писаної або Довбушанки, Менчела, які оточують селище з усіх боків. Пропонуємо: катання на лижах та санях, купання в трав`яних чанах, в яких вода нагрівається поступово до 30-35 градусів;  прогулянки  по Славську – «базарчик» народної промисловості.

Вечеря. Нічліг.

5 день

 

5 день. Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд до Львова. По дорозі завітаємо до Фермерського господарства “Добра корівка”, сири якого відомі як “Мукко”. В господарстві нараховується понад тисячу кіз та корів, з молока яких виробляються чудові сири за голландськими рецептами, серед яких можна виділити оригінальні сири з додаванням віскі, чілі та трюфелів. Під час екскурсії оглянемо ферми з козами, ознайомимось з процесом виготовлення та дозрівання сирів та продегустуємо. Якщо Вам засмакують, можна купити з собою.

Вартість з особи 5150 грн

У вартість включено:

Додатково оплачується:

Фірма залишає за собою право змінювати порядок проведення екскурсій та інших заходів без зменшення загального обсягу послуг.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *