НОВОРІЧНІ ПРИГОДИ В ПРИКАРПАТТІ 2024

СІЛЬВЕСТР В ПРИКАРПАТТІ 2024

30.12.2023-03.01.2024

1 день

Збір групи на залізничному вокзалі.

Виїжджаємо зі Львова  до  Трускавця.  Виїжджаємо до  Трускавця.  Першою нашою зупинкою є одне з найгарніших міст Західної України м. Дрогобич –  столиця солеваріння. Тому наше знайомство з містом розпочнеться після випитої філіжанки кави з сіллю та  скуштувавши унікальний Дрогобицький торт. Глянцева карамель та дрогобицька сіль роблять цей торт по особливому сміливим та вишуканим. Найвизначнішою пам’яткою Дрогобича є дерев’яна бойківська церква святого Юра (XV ст., 1657р.), яка занесена в список ЮНЕСКО. Обов’язково слід відвідати ансамбль площі Ринок з ратушею та дві найстаріші споруди міста: готичний костел святого Бартоломея (1392р.) і дзвіниця (ХІІІ ст.), яка була перебудована з давньоруської оборонної вежі.  У місті також знаходиться один з найстаріших заводів Європи, який працює і до цього часу – Дрогобицький солеварний завод (ХІІІ-ХХІ ст.), де можна побачити як виварюють сіль, придбати її і сувеніри з неї. Слід також оглянути найбільшу в Галичині хоральну синагогу (1842р.), церкву Воздвиження Чесного Хреста (XVI ст.).

Оглянувши місто нас чекають в «Українських Медоварах» – це єдине в Україні сертифіковане підприємство, яке виготовляє медові напої. На дегустації Ви зможете скуштувати 5 видів медівок, а також Дрогобицьку ковбасу!

Обід. Переїзд у Трускавець. Поселення.  Це місто – бальнеологічний курорт Львівщини відомий не тільки в Україні а і далеко за її межами . Гарна природа, мінеральна вода, безліч санаторіїв і пансіонатів приваблюють сюди туристів. І ми пропонуємо Вам скористатись такою можливістю і відвідати один з найвідоміших СПА центрів Трускавця, де ви зможете відпочити  та відновити сили у «ROYAL SPA & WELLNES CENTR» санаторно курортного комплексу  ЖЕНЕВА(  користування  басейном 250 грн /2 год) (Комплекс СПА  450грн – 6 год). До ваших послуг: 11 басейнів (спортивний та дитячий басейни, внутрішнє джакузі, зовнішнє джакузі з мінеральною водою, 2 басейни з водою Мертвого моря, японське офуро, 18 саун і бань (римські терми, турецький хамам, хамам стронг, руська баня, фінська сауна, санаріум, аромасауни, аромагроти, соляні гроти, кедрова сауна, інфрачервона сауна, дитяча сауна).

Вечеря. Ночівля.

2 день

Сніданок. Пропонуємо Вам трішки екзотики і спробувати купання в чанах. Любителям гострих, адреналінових вражень в «Осонні» рекомендують захоплюючу риболовлю на озерцях. Тут створені прекрасні умови як для спортивної, так і для «ледачої» риболовлі. За кілька годин, проведених біля прекрасного озера, ви неодмінно роздобудете справжні рибні трофеї, з якими неодмінно сфотографуєтеся, аби ділитися своїми рибацькими досягненнями з друзями. Переїзд до Східниці. Мінеральний курорт Східниця розкинувся неподалік Дрогобичу, у розлогій долині на березі ріки Східничанка. Хоча старовинне селище знаходиться у мальовничому куточку Карпат, туристів сюди приваблюють не чарівні краєвиди і не буремна історія краю. Сюди їдуть на лікування мінеральними водами – чисельні санаторії та пансіонати пропонують не лише туристичні, але й медичні послуги.

Східниця має в своєму розпорядженні ціле родовище мінеральних вод, яке налічує не більш не менш як 38 джерел. Хімічний вміст води у цих джерелах різний, тому курорт приймає гостей, які страждають будь-якими хворобами, що піддаються лікуванню мінеральними водами. Щоб гості не сумували, у Східниці влаштовано багато розважальних закладів: кафе, ресторанів та клубів. Відвідання регіонального ринку де в вас буде можливість придбати сувеніри  та місцеві смаколики.  Повернення до Трускавця. Вечеря.  Готуємось  до зустрічі Нового Року. Ночівля. 

!!!З НОВИМ  2024 РОКОМ!!!

3 день

Ми Вас вітаємо в новому 2024 році.

Сніданок.

Пропонуємо вам відвідати центр міста але не просто прогулятися, а насолодитися дегустацією наливок та сирів. Вам запропонують 5 видів неймовірно смачних та зігріваючих наливочок  та  3 різновиди вишуканих сирів під оригінальним соусом. Це все ви скоштуєте в теплій атмосфері. А на згадку ще зможете придбати пару пляшечок. Прогулянка  вулицями Трускавця. Повернення в пансіонат. Пропонуємо відвідати Спа центр Женева або дельфінарій Оскар

Вечеря. Ночівля.

4 день

Сніданок.

Виїзд на гірськолижний комплекс «Плай» ( За наявності снігового покриття). Тут ви знайдете траси як для новачків так і для досвідчених лижників та сноубордистів. Тут також є кафе, ресторан, спа-центр, сауни, басейни, тренажерні зали, готелі, медпункт, автостоянка та інші елементи відпочинкової інфраструктури. Серед послуг є прокат лижного спорядження та лижна школа для початківців. Насолодившись гірськими спусками повертаємось до готелю. Вечеря. Ночівля.

5 день

Сніданок. Нажаль наш відпочинок підходить до завершення. Виселення з готелю. Переїзд до Львова. Орієнтовне прибуття  13:00 і якщо ще є час до відправлення потягу,  лишаємо речі в камері схову . Обід. Рекомендуємо відвідати  Різдвяний ярмарок в центрі міста, де є можливість скоштувати смачний глінтвейн та домашні ковбаски запечені на вогні під відкритим небом, або посидіти в одному з затишних кафе, помилуватись старовинними будинками прогулюючись вуличками Львова.

До нових зустрічей!

Вартість туру 6666 грн

У вартість включено:

Додатково оплачується:

Фірма залишає за собою право змінювати порядок проведення екскурсій та інших заходів без зменшення загального обсягу послуг.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *