«Зимова казка міста Лева»

«Зимова казка міста Лева»

Зустрічай Новий 2024 рік у Львові

30.12.2023-02.01.2024

 

1 день

30.12.2023 Зустріч групи на залізничному вокзалі. Вітаємо вас у Льовові!

Поселення в готель( після 12 год)

 Наше знайомство розпочнеться із екскурсії містом. Ви ознайомитесь з найвизначнішими пам’ятками Львова та почуєте найцікавіші розповіді та легенди про славне місто Львів. Екскурсія проходитиме по центральній історичній частині міста, яка занесена до переліку світової спадщини ЮНЕСКО. Ви побачите: ансамбль площі Ринок, кожен з 45 будинків якої є шедевром архітектури, також побачите вірменський квартал, Латинську катедру, Успенську церкву, Домініканський та Бернардинський костели, каплицю Боїмів, арсенали та звісно головну візитівку Львова — Оперний театр.  

 Вільний час. Ночівля.

2 день

 

31.12.2023.

Запрошуємо на автобусну екскурсію містом. Оглянемо три головні принади Львова: собор св. Юра, Личаківський цвинтар та гору Високий замок. По дорозі ми також побачимо приміщення колишнього парламенту Галичини, а зараз Університету, Львівську Політехніку, Шляхетське казино, район Стрийського парку та ще багато цікавих об’єктів.

Львів виблискує вогнями, наближається 2024 рік!

  17.00 почнемо підготовку до святкування нового року, Новий рік у Львові – це особливе свято. Паби, кафе і шоколадниці особливо барвисті і яскраві, місто наповнене феєрверками та виставами. Нудно у Львові на Новий рік не буває.

Запрошуємо на святкування Нового року на головній площі міста біля оперного театру.

!!!З НОВИМ  2024 РОКОМ!!!

3 день

01.01. 2024

13.00 Запрошуємо продовжити святкування екскурсією «Алкотур Львовом».

Ви зможете, окрім відвідування найвідоміших серед туристів та львів’ян закладів з продажу алкогольних виробів, ще й продегустувати популярні наливки! Перелік денних та нічних питних закладів в центрі міста, в яких ми плануємо перехилити чарчину-другу (і які ще ніхто ніколи чомусь не встиг обійти за двогодинну екскурсію!): Ресторан «Підпільний Кіндрат» – Наливкарня ексклюзивних напоїв – ресторація «Бачевських» – наливки та настоянки від монаха у середньовічному ресторані «П’яте підземелля» – кнайпа «Доктор Фауст» – випивальня «П’яна качка» – бар-кав’ярня «Фацет» – крамничка продажу настояного приворотного зілля «Галицька алхімія» – «лабораторія з виробництва» гасівок, нафтівок та інших «палаючих» сумішей – лікерня «Бар Беріс» – підпільна “Гуральня”.
Повернення в готель . Вільний час.Ночівля.

4 день

 02.01.2024

 Виселення з номерів. 12. 00 Запрошуємо вас на екскурсію Кавовий Львів. Маленькі затишні кав’ярні, кава і до кави – у цьому концентрується Львів. Ми пройдемося вуличками Середмістя, щоб відчути ту особливу атмосферу любові до кави львів’ян, якою вони живуть вже протягом кількох століть. Дізнаєтесь про першу справжню кав’ярню Львова – «Віденську»; пасаж Андреолпі на площі Ринок, де відкрилась перша цукерня; улюблену кав’ярню Івана Франка; історію «Шкотської книги» львівських математиків; поразку чемпіона світу у Львові, а також улюблені ав’ярні львівської інтелігенції 19 – 20 ст. Завітаємо до сучасних кав’ярень: «Під синьою пляшкою» – тут можна відчути атмосферу Львова часів Австро – Угорщини; «Золотий дукат» – де при вході чатує кавовий лев; «Фреска» – цукеркова кав’ярня з чудовим настінним живописом 18-19 ст., якому завдячує своєю назвою; «Львівська копальня кави» – тут «видобувають» власне львівську каву …При бажанні зможете продегустувати різні сорти кави або побувати і стати активним учасником на кавовій церемонії

Трансфер на вокзал, до нових зустрічей!

ВАРТІСТЬ ПРОЖИВАННЯ В ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 5820 ГРН ВВ

ПРОЖИВАННЯ В ГОТЕЛІ КАЙЗЕР 4920 ГРН

У вартість включено:

Додатково оплачується:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *