ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА У ЛЬВОВІ

ТАК КРИХІТКО, - ЦЕ ЛЬВІВ! НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК ВІД КОХАНОГО В ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!!! 14.02 - 15.02

1 день

Раді Вас вітати у романтичному, старовинному та загадковому місті Лева – у Львові. Зустріч на вокзалі, трансфер до готелю щоб залишити речі в черговій кімнаті/камері схову. Далі буде трішки вільного часу … і на 12:00 запрошуємо на  романтичну пішохідну екскурсію «Лямур тужур, чи як то було… » В ході екскурсії Ви почуєте історії кохання та пристрасті минулих століть… прогуляєтесь вуличками Львова, та відчуєте весь шарм нашого міста! Завітаєте до Вірменської церкви, Латинської катедри, прогуляєтесь по дворику колишнього Бернардинського монастиря, також почуєте історію про польську красуню Гальжку  Острожську та ії історії кохання – біля Домініканського собору та колишнього Домініканського монастиря… Незабутні селфі ми зробимо з висоти міської Ратуші – де відкривається чудова  панорама центральної частини міста.

       Після екскурсії – пообідаємо ! А далі на вас чекає розміщення в готелі, вільний час та нічліг.

      Для бажаючих створити для коханих романтичний вечір в ресторані чи відвідати театр/концерт– допоможемо в організації !!!

2 день

Сніданок. Звільняємо номери. На 11:00 зустрічаємось біля Оперного театру та вирушаємо на пішохідну екскурсію «Солодке рандеву з ароматом кави та Львівська ресторація». Нашу мандрівку розпочнемо з величного театру Опери та балету, а також  відвідаємо Львівську ресторацію «Лівий Берег» – місце яке розкаже та покаже Полтву, єдину річку в місті, яку заховали під землю для будівництва театру.

      Прогулянка по проспекту Свободи заведе нас на запашну каву… Милуючись історичними кварталами старого міста, його архітектурними пам‘ятками, занесеними у список Світової спадщини ЮНЕСКО, ви обов‘язково довідаєтесь не тільки про історичні факти і легенди, але й почуєте історію, як наш славетний земляк Юрій Кульчицький подарував Старому Світові дивовижний кавовий напій…

Ресторація «Копальня кави» пригостить нас запашною кавою, «Майстерня шоколаду» – шоколадними цукерками ручної роботи, ресторація «Мазох-кафе» розкаже про еротику та мазохізм, Єврейський квартал розкаже про свою історію, а єврейську кухню можна спробувати в ресторації   «Під золотою розою», ще ми знайдемо підпільну ресторацію «Криївку» та ресторацію «Масони».  Також ми Вам покажемо місцеву Цукерню, як символ першого закладу, в якому сторіччя тому до кондитерських смаколиків почали подавати каву. Тут ви зможете насолодитись розкішним вибором львівських «марципанів», ну і звісно ж, покуштувати їх і навіть придбати собі в дарунок.

Після екскурсії – організований обід  та вільний час !

На згадку про подорож до Львова Ви можете придбати собі чудові сувеніри на ринку народних виробів «Вернісаж» та у файненьких сувенірних лавочках.

Для бажаючих – пропонуємо оглядову екскурсію Львовом на Чудо-поїзді. Трансфер на вокзал.

Сподіваємось, «ЦЕЙ ВІКЕНД» по-львівськи вам запам‘ятається і Ви неодмінно, ще не раз завітаєте до Львова!

     

Вартість з особи 2160 грн

У вартість включено:

Додатково оплачується:

Фірма залишає за собою право змінювати порядок проведення екскурсій та інших заходів без зменшення загального обсягу послуг.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *